Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Småfolk.

2010-05-24 14:20:05 i Studentlivet

Inatt ska vi återigen ut i skogarna för filmning till vårt skolprojekt. Vi ska hitta en äng med dimma för älvdans, hitta en bäck med en bro där vi ska spela flöjt och så ska vi leta kor. Igen. Videon kommer bli stämningsfull.

Hoppas även på att jag inatt kan få en skymt av småfolket. Helst en liten grå tomte. Skulle behöva någon som sa kloka saker till mig. Styrde upp lite och så. Tror småfolket är bra på det. Bara man är snäll. Och det är jag ju. Väl.

Kommer att vara så trött. Känner ingen som gått upp mitt i natten för att grubbarbeta inför ett skolarbete. Förutom jag. Men jagillare. Man måste offra sig för konsten.

Idag åt jag lunch med min fina Jessica. Hon är så bra! Vi pratade om relationer, konstellationer, sommaren, minnen, planer och böcker. Såklart! Alltid böcker.

Skriv en kommentar