Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Marskatterna.

2010-03-20 17:19:44 i Allmänt

Idag har vi firat marskatterna Patrik, Elisabeth och Mathis. Den sistnämnde firades dock över kommunikation via datorn (han är ju i Norge och jobbar och spelar innebandy). Såhär såg det ut!


Elisabeth fick en vårjacka och en sjal av mig och Patrik och hans bröder. Hon blev så himla fin i färgerna!


Japp myser med Bjerre.


Patrik fick två böcker av Bjerre med familj: en chokladbok och en yogabok. Misstänker starkt att jag kommer att vara flitig användare av dessa böcker!


Maja spanar in alla trixiga yogapositioner.


Lucas spanar efter recept på cupcakes.


Vi pratade med Mathis via datorn. Han ska snart spela NM-final (Norska mästerskapet) med sitt innebandylag.


Glad vårtårta!


Titta på sötongen. Gammal bild på Patrik. Bortse att jag fotat lite konstigt, det ser nästan ut som att han har påssjuka!

Nu blir det middag och sen ska jag till Sabina.

Kommentarer

Jessica
Detta vet jag inte rikigt om jag kan godkänna som blivande språkpolis :P..Det heter av mig och Patrik....."Elisabeth fick en vårjacka och en sjal av jag och Patrik och hans bröder. Hon blev så himla fin i färgerna
HAHAHAHAHA! JUST JA! Du har rätt! Så går det när man bloggar när man är stressad! ;) Sorry språkhitler, ska genast ändra ;)

Skriv en kommentar