Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Deppigheten.

2010-03-25 15:38:47 i Studentlivet

I helgen är det Umeå Open. I helgen vill Anna att jag ska följa med och se West side story på Norrlandsoperan. I helgen har jag skola hela fredag och hela lördag. I helgen måste jag plugga ihjäl mig inför tentan på måndag. Varför man kan inte bara trycka på en knapp och dela sig själv i valbart antal delar för att hinna allt man vill göra? Va?! Tänk på mig när jag sitter över musikteoriböckerna på lördagkväll är ni snälla. Ni kan ju alltid slå en pling då mina favoritlåtar av Open-artisterna spelas..

Deppigheten alltså. Men imorgon ska Anders Persson (en av mina absoluta favoritlärare på uni!) ha en föreläsning som heter "Skriva om kärlek". Ska bli intressant. Känns dock som om jag avverkat alla kärlekskategorier i mitt skrivande.


Detta ska jag mysa med på lördagkväll då alla andra är på Umeå Open och glider runt och lyssnar på bra musik. Jag erkänner att jag är jävulskt bitter.

Skriv en kommentar