Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Spring, sommarprat och bluesgrass.

2010-06-30 15:27:19 i Musik!

Slutade 13.30 idag. Sprang i Gammliaskogen direkt efter jobbet och lyssnade på Per Holknekt (grundare för klädmärket Odd Molly) som sommarpratade i P1. Drömmen vore ju ändå att sommarprata, tänk vad jag skulle berätta trevliga små anekdoter om mitt liv - saker som aldrig dyker upp på den här bloggen och saker som format mig till den jag är idag. Jag frågade mamma om vad jag skulle prata om ifall jag fick chansen att låta min västerbottniska stämma ljuda ut i etern. Hon svarade: Du skulle nog inte ha några problem med att komma på vad du skulle prata om. Problemet blir nog snarare begränsningen.

Hon är klok, min mor. Eller så känner hon mig bara väldigt bra. Förmodligen både och. Hursom, märket Odd Molly får mig att tänka på ett bluegrass-band, Red Molly. Jag har en förmåga att under somrarna alltid snöa in på bluegrass/folk och just nu lyssnar jag väldigt mycket på dessa damer (de låter som en blandning av Alison Krauss och Abalone Dots):



Skriv en kommentar