Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Måndagsmedioker.

2010-01-25 18:13:43 i Studentlivet

Den här dagen har väl varit rätt medioker. Har varit på skolan hela dagen, följt av IKSU och nu är jag hemma och har nyss ätit. Hoppar över körrepet ikväll för att jag kände att jag ville fokusera på annat. Det händer så mycket just nu att jag måste ta mig tid att vila och bejaka. Det har i alla fall hänt en rolig grej idag! Jag fick ett sms av min underbaring Emma Sikström där hon skrev att hon sett en artikel om Mumintrollen och tänkt på mig och just när jag skulle svara så ringer hon och säger att hon är här i Umeå. I väntan på att hennes buss till Lse skulle gå hann vi prata en stund, det var kul! Emma är så klok. Hon tyckte det var bra att jag sa att jag skulle hoppa repet ikväll. Hon om någon vet hur stressad jag var under slutet av gymnasiet.

Under håltimmen satt och jag finslipade det sista (kommentarer av examinatorn och opponenten) på mitt exjobb. Hade tagit med mig datorn för att vara effektiv. Det gick sådär. Kristin och Kristoffer satt och spelade bredvid mig och jag blev så sugen, men då jag vet att vi har ensemble hela dagen (!) imorgon kunde jag hejda mig och tur var väl det, för nu kan jag förmodligen lägga mitt exjobb till historien (om examinatorn godkänner det vill säga! Man ska ju aldrig ropa hej.. som det heter).


Hittade en så himla fin bild. Ljuset, handen, pianot, vinkeln. Perfektion.
Lånade bilden härifrån: findingbeasley.files.wordpress.com/.../piano.jpg


Skriv en kommentar