Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I köldens rike brister ledningarna.

2010-01-05 13:51:10 i Allmänt


På julafton hade jag dessa ytterkläder på mig. Hallonröd duffel och gammelfarmors ljunglila sjal. Och så ser jag ut som en häxa! Eller kanske rödluvan? Jaja. Det var i alla fall sköna kläder i kylan.

Kommentarer

Ingen häxa heller! Rödluvan är mer okej. Toktjusig är du hur som haver. Och tack tack tack tack - du är en räddare i nöden! Jag spanade in filsamlingen men fick bara felmeddelande första gången så det var därför jag panikade lite och trodde att de inte lagt upp uppgifterna alls. Men som sagt, thank you spank you! Fikat är på mig nästa gång! Hur mår du annars? Tillbaka i Umeå än? Kramkramkram

Skriv en kommentar