Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Drömmar.

2010-02-12 18:13:20 i Allmänt

Det som förmodligen är det tråkigaste man kan blogga om är sina drömmar. (Alltså sådana man drömmer om på nätterna, inte "drömmar" som "mål och förhoppningar"). Därför gör jag inte det. I eftermiddags då jag tog en sovabortvirusetpowernap i soffan drömde jag en galen grej. Ska berätta den för Sabina ikväll, det är nog bara hon som kan se komiken i det hela. Så himla typiskt att hon inte har barnen den här veckan. Jag är kramsugen och så vill jag rita fula valar som Molly kritiserar och så vill jag bli dragen i håret och leka med Pettsonhuset. Typiskt. Men men, bara Sabina är ju inte så bara det heller.


Om barnen får klubbor eller tablettaskar eller nåt sånt äter alltid Olivia upp godiset först varpå hon tigger till sig en smakbit av Mollys godis. Molly, som är den mest sparsamma jag känner, är också alltid givmild och delar med sig. SÖTONGA. Påminner mig om en viss lillasyster och storebror jag vet.

Kommentarer

Alltså ditt immunförsvar ju inte alls bra. Du blir ju sjuk hela tiden!
SV: Jag är inte odödlig och baciller når mig med, två gånger till och de senaste två månaderna vilket du uppmärksammat :) Då kan man ju undra var mitt vanligtvis tåliga immunförsvar har tagit vägen. Förhoppningsvis kommer det tillbaka och förmodligen är jag extra känslig nu under vintern och i mötet med en hel hop nya människor, det brukar ju vara så för människan dessa vintermånader. Hoppas du mår bra, KRAM!
Hahahahaha!! Men till veckan får du komma hit och bli dragen i håret och rita fula valar. Du är så välkommen så :-D

Skriv en kommentar