Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Innan påsklovs-fest.

2010-04-01 20:58:46 i Allmänt


Igår hade vi en liten tillställning hos Johannes. Det såg ut ungefär såhär. Bilderna är både från min kamera och så har jag snott några av Tobbe!


Kvällen börjar bra.



Fick lust att fläta Johannes hår.


Ellen och Tobbe. Innan vi anlände till Berghem dansade vi salsa, haha!



Ajaj. Inte leka med ljusen!


Andreas (A-moll), Andreas (Torvas eller "Tovan" av mig), Tobbe, Peter (eller PHEETHHEEEHHRRH av mig och Johannes) och Jonathan (eller ISSSCCCH, internt körskämt mellan Peter och Jonathan).


Vi fixade med ägg till äggmålartävlingen! Jag flätade Ellens hår också. Hade någon slags flätningsmani igår. Här kollar hon så att äggen mår bra.


Medan jag väntade spelade jag mungiga. Försökte i alla fall!


Tobbe var fullt fokuserad i tävlingen!



Johannes också!



Tovan beundrade vattenfärgerna.


Jag hettade på mitt ägg för att det blev så dåligt. Jag löste det hela genom att doppa ägget i alla färger och därmed få ett ägg i kategorin modern konst! Smart av mig.





Ellen gick ut som stolt segrare i äggmålartävlingen! Priset var ett påskägg med godis!


Jag tröstade mig med en salt sill.


Sen spelade vi Rock band.


Det tyckte Johannes var roligt! Men JOHANNES: nästa gång jag beträder din och Axels lägenhet vill jag att du ska ha avlägsnat adventssjärnan! Det är april nu! Stjärnan hindrar vårens framfart!




Kommentarer

Så himla kalasigt!

Skriv en kommentar