Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En liten del av min själ i ett album.

2010-04-06 18:16:56 i Allmänt

Jag älskar bilder. Kan börja gråta och panikandas ifall bilder försvinner. Idag börjar ett litet projekt här på bloggen som jag döpt till "En del av min själ i ett album". Detta bildprojekt kommer att bjuda på gamla bilder som betyder mycket för mig. Idag startar vi med 10 bilder och sen får vi se när del två av projektet kommer.

(Bilderna är inte jättegamla utan de foton som ingår i detta projekt är tagna mellan tidsintervallet 2005-2007 typ)


Jag och Emma i Dalasjö när vi målar Emmas morfar Vikings hus. Vår 2006.


Linus, Patrik och Carolin från min gymnasieklass. Vi klättrade upp på skolans tak.



Jag och finaste Emma som jag gick gymnasiet med. Studentbalen 2006. Pappa fotade.


Jag råkade somna i en paus under de mest hektiska coda-veckorna (Codan var vår slutmusikal). Har alltid kunna sova lite var stans. En mycket bra förmåga då jag ibland behöver ta en tupplur lite då och då, lite som en mycket gammal person. Eller en liten bebis.


Efter tupplurer måste man vara på topp. Här spelar jag Helena i Shakespeares "En midsommarnattsdröm". Sjunger duett med Tommy som spelade Demetrius. Mars 2006.


Lite såhär såg det ut bakom kulisserna på alla våra föreställningar. Ett rätt ordnat kaos.


Här dansar vi. Carro, Hillevi och jag.



I tvåan och trean på gymnasiet läste jag drama som individuellt val (i ettan hade jag innebandy som specialidrott och härjade på planen med 17 killar och knäckte några innebandyklubbor). Här spelar jag punktjej i en pjäs som Mikael Niemi skrivit.



I den andra uppsättningen spelade jag överklasstjej. Fast jag ser ut som något annat som Freddy köpt in. (Och nej, jag hade inte rosa hår - men allt för konsten vet ni).



Fast när jag tog på mig kavajen med en röd blomma och satte upp håret blev det bättre.






Kommentarer

Tja!



Dags för dig att skaffa en liten extern hårddisk att plugga in och stoppa över alla bilderna på? ;)

Som backup alltså.



Sedan tycker jag du ska piffa till din blogg med lite vårfärger m.m. nu när du kommer hem igen :)



/Fredde

Skriv en kommentar