Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dit inga bilvägar ännu når.

2010-04-11 19:30:32 i Allmänt


Vila är bra.


Dika är bra.


Mammas nougatkakor och mina cookiebrownies.


Utsikt från min vilplats.


Mysigaste middagen med finaste människorna.



Lillebror aka filosofen.


Kvällspromenad. Mamma och Timman.


Thimmie blir som galen då man tar av sig vantarna, då vill hon bära dem hela vägen hem! Älskar förövrigt den här bilden.


Jag gjorde en chokladtårta med hallon till lördagsmiddagens efterrätt och som dekoration gjorde vi kycklingar och tuppar. Började fixa de små liven och så kom pappa och Ludvig och förstörde med fula pippifåglar!


Kolla bara! Sen när har kycklingar en sån där "näbb" ?!


Dock kunde lugnet till slut sänka sig över det Lidströmska hemmet.


En dag var jag och mamma på loppis. Jag hittade det här trollet. Fick ont i magen när jag såg det. Vill alltid ta med mig såna här stackars figurer hem. De ser så ledsna ut när de står på en loppishylla bland en massa vilsekommet skrot.


Svagdricka.


Hälsade på Emily, Jocke och Nikki. Sötaste!



Nikki visade mig sitt Mumintroll. Åh. Vad jag också skulle vilja ha ett eget Mumintroll. Fast jag skulle hellre vilja ha Mårran. Finns Mårran att köpa tror ni?


Morgontassar och morgontofflor.


Solig pappa.


Trött hund. Ser ni pälsen vid örat? Den är silkeslen. Det lenaste jag vet.


Slut på lovet.


Kommentarer

Då dom hälsade på mig så sprang Nikki runt hela tiden och ropade "NalleMumin hemma", "NalleMumin hemma" : )

Skriv en kommentar