Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Birthday

2010-04-14 17:56:31 i Allmänt

Nästa lördag den 24 april fyller jag år. Ni, släkt och så, är välkomna hit på lördag klockan 13.00. Klockan 15.00 planeras sedan en klassfest/födelsedagsfest för mig och Ellen. Om ni undrar över det tidiga klockslaget finns flera förklaringar. Dels hade vi tänkt grilla om vädrets makter är på vår sida och dels startar vår praktik på måndag och därför vill vi hinna ha många timmar på sömnkontot samt - och kanske den viktigaste anledningen - det blir bättre bilder i dagsljus.

Så därför:

Släkt, familj och vänner som av olika anledningar inte kan närvara på den senarelagda festen får komma hit på fika klockan 13.00 (Förbered er dock på att jag antingen kan vara sprudlande glad eller lite ledsen beroende på vilket textkritik jag får under förmiddagens textseminarium - men jag vet att ni ordnar mitt humör!)

Och vänner och klasskompisar - 15.00 är tiden! Återkommer om plats senare men preliminärt kommer festen att äga rum hos Tobbe i klassen och han bor på Ålidhem.


24 april 2009. Jag beställer samma väder denna födelsedag också. Tack.





Kommentarer

Ida
Vad trevligt! Jag och Siri kommer gärna till dig vid ett. Erik får flyttpacka :) Vi ses! Kram kram!

Skriv en kommentar