Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vad man kan bråka om på en torsdag.

2009-09-17 14:28:49 i Studentlivet

När jag kom hem var Patrik hemma och jag trodde att han skulle vara på skolan idag. Jag hade alltså sett fram emot att äta mellanmål, dricka te, lyssna på hög musik, plugga, duscha jättelänge (Patrik förbjuder mig att duscha länge) och efter pluggandet hade jag tänkt att läsa på soffan. Men nu var Patrik hemma och satt och pluggade med tusen utspridda papper överallt. Patrik föredrar att plugga i ett för honom organiserat kaos, vilket snarare för mig ser ut som en plats där ett mindre världskrig brutit ut. Jag vet att jag är manisk ibland på min ordning och då förstår ni kontrasten när jag tjatar på Patrik att han ska stoppa in sina papper i en mapp. Han har inte ens en mapp. Tur att jag älskar honom ändå. Trots min ordningshysteri.



Här ser ni ett exempel på detta. För varje avslutad kurs samlar jag ihop allt material i en pärm. Jag tål inte lösa papper.

Ja. Detta var ett praktexempel på vad man kan bekymra sig om i ett i-land.

Kommentarer

Det är så härligt när man har ordning på saker! Jag gillar dina pärmar!
Det är så härligt när man har ordning på saker! Jag gillar dina pärmar!
Haha, Robert är PRECIS likadan. En gång blev jag så förbaskat less att jag satte mig ner och sorterade alla hans papper och stoppade in böckerna i prydlig bokstavsordning i bokhyllan. När jag kom hem från jobbet dagen efteråt låg allt på golvet igen med förklaringen "Ahmen, jag hittade ju ingenting!"

Skriv en kommentar