Som söndagsmiddagar ska vara.
Igår åt vi en himlarns fin måltid. Under måltiden kom jag på ytterligare ett yrke jag skulle vilja bli - matrecensent. Tänk vilket underbart jobb att flanera fritt på lyxkrogar och smaka av deras menyer och sätta betyg i en Mat och vin-del i någon lokal tidning. Fast jag tror jag skulle tröttna rätt fort. Inte så dynamiskt som läraryrket direkt. I förmiddags skrattade jag så jag fick ont i magen när jag gjorde en övning med en klass och en kille skrattade så mycket att han knappt kunde prata. Tror inte sånt händer i matrecensenters liv.
Jag fotade middagen igår. Här är bilderna.

Bröd med chevreost, tomat, och sallad toppat med olivolja, balsamvinäger, flingsalt och rosépeppar.

Burgundisk ragu med grönsaker och klyftpotatis i ugn. Svartvinbärs - och rödvinbärsgelé.

Ugnsgrillade svenska äpplen med kanel, kryddpeppar och mandelspån, serverade med gammeldags vaniljglass.

Handgjorda chokladpraliner med blåbärssmak från en by i Jämtland.
Jag fotade middagen igår. Här är bilderna.

Bröd med chevreost, tomat, och sallad toppat med olivolja, balsamvinäger, flingsalt och rosépeppar.

Burgundisk ragu med grönsaker och klyftpotatis i ugn. Svartvinbärs - och rödvinbärsgelé.

Ugnsgrillade svenska äpplen med kanel, kryddpeppar och mandelspån, serverade med gammeldags vaniljglass.

Handgjorda chokladpraliner med blåbärssmak från en by i Jämtland.
Kommentarer
Brorsan
Som sagt, så ska riktiga söndagsmiddagar se ut!
Ida
Mums! Det ser gott ut.
OJ, de såg ut att va en underbar middag!
Brorsan: Ja, kom hem i helgen så gör vi något liknande vettja! :)
Åsa
Mums!!!! När får vi komma till Vilhelmina på middag?
Åsa Roger Oliver
Åsa Roger Oliver
Åsa: När ni vill! :) Vi kommer förresten till Näsåker om två veckor! Då ses vi! Vi kanske kan ta en ridtur? Kramar!
A E L
Såg väl inte så dumt ut det där.