Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Smärta.

2009-09-12 22:11:55 i Allmänt

Vi gjorde en kycklingryta med nötter till middag. Kycklinggrytan var god minus nötterna. Min mage pallar inte nötter. Den kraschar. Det borde jag veta vid det här laget och jag brukar alltid vara noga med att hålla mig ifrån sånt min mage inte klarar av. Ikväll har jag legat på fällen på golvet och vridit mig i magsmärtor. Jag vill passa på att ge er alla ett varnande ord: ta hand om er mage. Ni har bara en. Under gymnasiet var jag inte snäll mot min mage och utsatte den för väldigt mycket stress och nu ger den igen på mig genom att varna mig mer eller mindre (denna gång ser jag som en tortyrvarning!) varje gång jag stressar det minsta och varje gång jag äter nått som den inte tycker att jag bör mata den med. Jag brukar sällan ångra saker jag gör utan brukar för det mesta se saker jag jag gjort som erfarenheter som givit mig ökad visdom, men det här. Det här ångrar jag. Och det värsta är att jag kommer att få leva med den ångern för resten av mitt liv.


Kommentarer

Ahw, hoppas magen mår bättre idag. Och stressar du fortfarande andra helgen i oktober då ska jag klura ut ett bra sätt att tvinga dig till vila!



Jag hade tänkt sätta igång med baklandsövningen idag men glömde kollegieblocket hemma. Får försöka imorrn istället. Har du fnulat på nåt spännande? Kram

Skriv en kommentar