Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Like I said.

2009-09-21 15:15:36 i Studentlivet

Det blev en bra kväll i lördags. Vi spelade Galenpanna och Alias och jag fick ont i magen av skrattanfall. Galenpanna kan vara det roligaste som finns. Patriks klasskompis spelade även en mycket komisk och fyndig låt på gitarr. Vid halv tolv beställde vi taxi och åkte ned på stan. Vi gick först till Olles och sen vidare till TC och dansade i två timmar och sen åkte vi hem.

Nu sitter jag och tar en paus. Jag är hemma i Vilhelmina och gör min första praktikdag av en femveckorsperiod. Det är roligt att återse elever man haft och kul att lära känna nya. Idag följer jag mest med och pratar lite med dem för att lära känna dem och imorgon startar jag upp på riktigt. Jag sitter på Emmas plats då hon är barnledig. Hon var hit alldeles nyss och hälsade på med sin lilla dotter på fem månader. Jag vill också ha en liten bebbe!

Det är vackert i Vilhelmina. Det är mer höst här än i Umeå. Träden skiftar färg för varje dag och naturen utgör ett skådespel i den bästa av höstar. Åh. Naturromantikern Carolina..


Kommentarer

Galenpanna är verkligen tiptop, roligaste som finns! Låter som om du trivs på praktiken med och du kan inte förstå hur avundsjuk jag är, jag vill också hem till riktig höst och älgjakt och natur. Jag är också hopplös naturromantiker. Det kanske har med ursprunget att göra?



Ingen aning när dikten ska vara inne, vet dock att baklandsövningen ska in först. Jag har fastnat på den, tar mig ingenstans och det känns som allt blir kasst och hemskt dåligt. Tror jag överanalyserat varenda mening nu, hjälp! Hur går det för dig? Kram
Höst i Vilhelmina är underbart, höst i Umeå inte alls lika underbart.

Skriv en kommentar