Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Just for your information.

2009-09-09 17:17:26 i Inredning


Vi köpte nya handdukar igår. Patrik sa: Ska vi köpa nya handdukar? Jag sa: Ja. Det tycker jag. Och då gjorde vi det.

Kommentarer

Det gick inte att kommentera på nedanstående inlägg men jag måste inflika att little miss blue eyes kan vara en av de sötaste små bebisflickorna jag sett. En riktig praktbebis! Verkar som om ni hade en mysig kväll.



Nya handdukar är bra grejer. Jag var på ikea igår med en kompis och hon fick slå mig på fingarna tillslut, annars hade jag nog också uppdaterat handduksskåpet.



Ps! Jag har lyckats lägga in allt på cambro nu, bild också. Tack för hjälpen sugarpie. Kram
A E L
SHINY HAPPY............
Ville det sig inte? Var det filen det var fel på? Om du behöver hjälp så ring, I owe you one! Kram
(Jag kunde inte heller kommentera på något annat inlägg så det fick bli det här) Tusen tack för din kommentar jag blir så himla glad! Det som är roligt är när man får höra lite positivt från folk! Kul att du kommer hit och gör praktik vi på ES/SP vill att du ska vara med oss!! Hoppas jag får höra mer om dalasjölåten sedan, låter väldigt spännande! Kram Sabina

Skriv en kommentar