Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det snöar i Vilhelmina.

2009-09-28 13:28:21 i Allmänt

I förmiddags snöade det. Första snön är alltid speciell. Dock var den här snön mest blöt och kall och förvandlades direkt till slask när den lagt sig på marken. Dessutom var den helt oväntad. När jag gick mellan lektionssalarna imorse var det strålande sol och jag hade jackan öppen och helt plötsligt börjar det snöa när jag har en introduktion i språkriktighet. Jag kom av mig helt av snön. När den första riktiga snön kommer ska jag ägna den en hel text. Jag känner att det behövs.


Kommentarer

Ida
Första snön är härlig. I år ska jag försöka vara vinterpositiv. Tror det kommer att behövas många mysiga fikastunder med dig och Jessica ;)

Skriv en kommentar