Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Astrid Lindgren.

2009-09-15 22:18:17 i Allmänt

Jag älskar dig.

Jag och Patrik kikade på det här klippet för några dagar sedan och vi tillhör ju skaran av hennes allra trognaste fans så varsågoda - här får ni ett klipp. Kanske det bästa klippet ni sett. Stämningen alltså. Stämningen.


Kommentarer

Ohmy, vad fint. Är det töntigt att böla till bröderna lejonhjärta? Det spelar ingen roll, jag tänker böla lite iallafall.
L
Överskattat...
Ps! Klart jag kan hjälpa dig med bild. Är det själva bildformatet som krånglar eller funkar ingenting? Jag kunde nämligen ladda upp en direkt från kameran och det var inget fel på det formatet, trots att de brukar vara rätt stora. Annars kan du se om du kan spara om bilden i ett annat format, helst .jpg. Ring om du behöver guidning! Kram

Skriv en kommentar