Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Timing.

2009-10-12 16:00:36 i Studentlivet

Idag har jag knappt haft någon röst under vissa stunder på dagen. Idag hade jag också planerat in en 40 minuters föreläsning om renässansen, en introduktionsföreläsning om grammatik samt intro till Greklands epik. Ingen bra timing alltså. Tur man har snälla elever som hämtar vatten åt en. Och snälla handledare som ger en halstabletter.
Jag genomförde alltihopa och det gick bra trots allt, men som lärare är verkligen rösten ens främsta vapen och då man är hes kan man säga att vapnet är dåligt laddat. Förstår ni? Nu ska jag skicka ett mail till min handledare för ex-jobbet och käka middag innan min livs första klassfonferens drar igång!

Skriv en kommentar