Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om en helg.

2009-10-05 08:16:02 i Allmänt

I helgen har jag hållit mig borta från allt vad datorer heter och det är faktiskt skönt att ha en datafri helg då och då. I fredags tog jag det extremt lugnt (vilket jag i och för sig gjort hela helgen!) och umgick med familjen. I lördags åkte mamma och pappa iväg och jag och mina bröder tog tag i löven på gården. Under kvällen hade jag ett fint samtal med en som bor i vår by och jag tycker det är underbart när man kan stå mitt på en väg och komma in i djupa samtal! Senare såg jag såklart "Körslaget", är ju tvungen att heja fram Emma och Andreas!

Igår tog jag en löprunda runt "Henkes tur" (en runda som jag och mamma döpt då den går i närheten av Henkes stuga!) och det var ju inte ett av mina skönare träningspass direkt - det blåste lodräta vindar och den snöblandade nederbörden piskade mitt ansikte och termometern stod envist kvar på 1 grad hela dagen. Jaja. Det var skönt att duscha sen. Under den resterande dagen alternerade jag mellan soffan/sängen och halvdog. Rättade lite elevarbeten också. Förstår inte hur jag kan vara så trött. Praktiken tär verkligen på mina krafter. Självklart får jag energi av alla goa elever och arbetet är roligt och stimulerande. Det jag blir trött av är anspänningen, att hela tiden vilja prestera på topp. Det tar på krafterna vill jag lova.

Vilket informativt inlägg. Måndag idag. Nu startar vi upp den här veckan!


Skriv en kommentar