Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Näsåker.

2009-10-19 13:23:01 i Allmänt


I helgen var vi som sagt till Näsåker. Löven var kalla och frostiga.


Jag och Timman begav oss ut på en löptur på lördagmorgon.


Jag var lite trött och Thimmie gick inte ens att fånga på bild då hon sprang runt som en vettvilling. Ibland kan man verkligen inte tro att den hunden snart blir 11 år gammal.



Efter frukosten tog jag och Åsa en ridtur på Åsas häst Bakkus och Evas häst Juni. Jag som inte suttit på en häst på ett och ett halvt år var lagomt mör i kroppen igår. De som säger att ridning inte är träning har aldrig suttit på en hästrygg och arbetat (åka häst är inte samma sak som att rida häst).


Åsa och Bakkus.



Åh. Höjden av söthet. Eva och Örjans föl.


Min morbror Håkan med familj från Umeå kom också och hälsade på i Näsåker. De har en Newfoundlandhund vid namn Chessie. Hon är rikigt ullig och stor!


På söndagen gick vi som traditionen sig bör på loppis.




Ludvig och kusin Oliver.




Kommentarer

Så mysigt. Loppisar på såna där små ställen är som guldgruvor!

Skriv en kommentar