Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Magen.

2009-10-25 18:44:27 i Allmänt

I natt har jag sovit riktigt dåligt på grund av en magkramp som aldrig ville ge sig. Vid halv sju gick jag ut och lade mig på soffan för att ge Patrik lite sömn i alla fall. Vid halv nio tiden kom allt jag hade i min mage upp. Usch. Har försökt äta idag, men det har gått sådär. Har tvingat i mig maten, då jag vet att man måste ha energi för att bli bättre. Om jag kunde ändra på hur jag behandlat min mage förut skulle jag ge vad som helst för det.

Vi pallrade oss i alla fall iväg till Coop för att storhandla. Jag var typ svimfärdig och letade efter ris i en evighet. Jag som handlat på Coop i tre år! Efter det åkte vi till OK för att säga hej till Jessica och hämta ut min maskeradkostym till nästa helg. Jessica har sån härlig energi och jag kände mig mycket bättre då jag fått en kram av henne!

Nu ska jag lägga mig på sängen igen och vila och läsa. Hoppas jag är piggare imorgon då vi har VFU-uppföljning och IKT-intro (Informations - och kommunikationsteknik). På kvällen har jag dessutom körrep, med det i åtanke bör jag bli piggare!

Kommentarer

A E L
Krya på dig!
Huga, hoppas du mår bättre snart vännen! Kram

Skriv en kommentar