Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hemmagjort pärmregister.

2009-10-23 10:34:41 i Studentlivet

Jag har inte fixat något register till den gamla avlagda pärmen jag fått från skolan. Men vad gör väl det när man kan fixa sitt eget register med några färgglada papper? Det kanske inte blir lika smidigt som ett vanligt register, men åtminstone färgglatt och det är ju huvudsaken.



Här ligger de olika delarna som ska in i min VFU-pärm HT 09. Retorik, Litteraturhistoria Antiken, Litteraturhistoria Renässansen, Grammatik och språkriktighet, Övrigt samt Enkätsvar.


Har just haft den sista lektionen för den här praktikperioden. Vemodigt, men ändå skönt. Jag kommer såklart att sakna eleverna, men inte i lika stor grad som jag nu saknar mitt liv i Umeå.


Skriv en kommentar