Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fulskrivning.

2009-10-09 17:59:53 i Studentlivet

Idag har vi pratat om vad som är fult i en text, och vi kom fram till att det var lättare att säga vad som kan vara fult med en text än att komma på vad som är vackert. Förmodligen för att vad som anses vackert är en så pass personlig åsikt. Efter skolan satt vi kvar till strax före 17 och förberedde inför morgondagens textseminarium. Hoppas ingen sågar min text, men jag vill gärna ha konstruktiv kritik. Jag gillar den här kursen och den är väldigt "grävig", nästan för mycket ibland - liksom överanalyserad - men det är när man gräver ned sig i frågor, uppgifter och tankar man låter dem växa och uppnå fler perspektiv.


Kommentarer

Ida
Hej hej! Jodå, allt är bara bra. Dagarna flyger iväg och jag försöker njuta av varje minut. Det är så länge tills vi ses :( Men så blir det ibland.



Hoppas allt är bra med dig också.



Kramar!
Åh jag vill läsa! Jag skrev om nekrofili ;)

Skriv en kommentar