Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Du fattas oss.

2009-10-30 11:14:56 i Allmänt

Läste om bilolyckan på Sandbacka imorse och mina tårar började rinna ned på tidningen så att den blev helt blöt.
Alla bilolyckor påminner mig om André och hur han skulle ha levt idag om det inte vore för en bilolycka. Livet är så förbannat orättvist ibland men jag antar att det är det som livet handlar om - att leva i med- och motvind. En av mina klasskompisar jobbar på Midgård och hade en av ungdomarna som omkom och hela olyckan är så fruktansvärt tragisk.

Jag har så många fina minnen av André. Ett av de roligaste är när vi är några vänner som tittar på film och André börjar dansa till "I love rock´n roll" och ett annat är när han på en spark swischar nedför en gata  i Vilhelmina med skinnjacka trots att det var minst 30 minusgrader den dagen. Det roligaste var nog när han var och tittade på julshowen i stallet och sa med förundrad röst:

- Reflexerna på Carolinas ridstövlar ser ut som kattögon i mörkret!

Vi saknar dig, André.




Kommentarer

Jag saknar Andrè! Jag har tänkt mkt på både honom och Patrik nu sen olyckan hände! Jag tycker absolut att du ska komma hit och umgås med mig, det ser jag verkligen fram emot. Jätte mkt!

Puss

Skriv en kommentar