Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det hörs på stegen när du går.

2009-10-28 12:15:03 i Allmänt

Jag har en mysig onsdag. Förberedde mig med en stor frukost imorse. Pluggade några timmar på förmiddagen och nu är jag nyss inkommen från en snabb "pluggpauspromenad" i solen. Nu ska jag fortsätta plugga en stund innan jag tar en paus för att höststäda balkongen då jag inte hunnit med den ännu på grund av praktiken. Frusna sommarblommor gör sig inte så bra i slutet av oktober. Vi har tvättid idag också och jag har redan börjat noja mig då vår tvättkorg för länge sedan passerat bristningsgränsen. Klockan 17.00 ska jag träna med Sabina och jag nojar mig över det också då IKSU kommer att vara fullproppat med människor som ska träna exakt samtidigt som oss. Men men, det får gå bra ändå! Jag har ju med mig Sabbe som mentalt stöd, haha!

PS: Alltså. Melissa Horns nya album - det är en dröm. Hon sätter ord på saker jag inte rikigt vågat tänka. Så bra, så bra. Perfekt pluggmusik.


Skriv en kommentar