Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det fruktade biblioteksmagasinet.

2009-10-12 15:56:43 i Studentlivet

Min fredag och lördag tillbringade jag på universitetet som ni vet. Jag passade under lunchen på att dra med mig Anna till biblioteksmagasinet som mentalt stöd. Jag måste ha mentalt stöd med mig dit ner. Jag fruktar magasinet värre än min egen död. Nästan i alla fall. Kolla bara!


Det är är kanske en 8437492:e del av det gigantiska magasinet.


Anna vara rädd och fascinerad på samma gång!



Jag förstår inte varför de envisas med att förvara böcker som aldrig någon läser. Någonsin.


Jag blev dock överlycklig då jag - efter bara några minuters letande - fann vad jag sökte: en avhandling om motivation hos gymnasielever (inför mitt ex-jobb och inför en uppgift nu under CK3-kursen. Man har ju blivit rätt skillad på att slå två flugor i en smäll under dessa år).

(Det ser förresten ut som att jag bara har ett ben, men jag har två. Det där är min lyckopose - ena benet bakåt, uppåt, alternativt klappa med händerna som ett barn ' men det är mer min förväntansfullgrej som jag kör med ' )


Kommentarer

Ida
Det tog mig fem år att bli ytlig vän med magasinet. Inte så lätt att förstå sig på honom :)



Vilken fin tunika/klänning du har. Du är alltid så söt!



Jag längtar efter att ha en tjejkväll med dig och Jessica. Kanske kan vi gå ut och äta någon kväll i november? Skulle vara kul.



Kram kram!
Märk att det där var innan carolina här slog bakut och dunkade ner biblioteksmagasinets böcker med andra foten. Tjusigt! ;]

Skriv en kommentar