Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Casual friday.

2009-10-02 14:04:34 i Studentlivet

Idag kör jag på casual friday med mina marinblå chinos, marinblå/vit-randiga tröja, mina Vagabond-skor samt min svarta sjal som är min ständiga följeslagare! Har fått mycket gjort idag och jag hoppas att eleverna tycker att de lär sig något av mig. Det är ju det som är meningen. Vad de säkert inte tänker på är att de lär mig en massa saker också - i utbyte. Jag är ju trots allt under utbildning fortfarande, även om det under praktiken ibland känns som att man både jobbar och pluggar samtidigt.

Nu ska jag snart äta mitt mellanmål och sedan traska ned till Bodycenter för ett bröst- och tricepspass!

Trevlig helg!

Avslutar med denna bild:


Frost på ett räcke vid Ångermanälven i Näsåker, november 2008.

Vi åker förresten till Näsåker om två veckor! Jag längtar efter mormor och det ska bli kul att träffa Roger, Åsa, Oliver och Tikka också! Åsa, ska vi ut på en ridtur? :)

Kommentarer

jessica
men hallå? skulle inte du komma ner till Umeå den helgen?? vad tråkigt..vi hade ju räknat med dig aja men du får vara med en annan gång!!!
Åsa
Självklart! Vi har fyra hästar att välja på! Hälsa Emma att hon var super i körslaget. Åsa

Skriv en kommentar