Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Wanderin' around.

2009-11-12 11:34:05 i Studentlivet

Under förmiddagen har jag varit på universitetsbiblioteket och lånat mer böcker så nu har jag ett stort antal böcker, artiklar, avhandlingar m.m. att mysa på.* Jag hade god tid på mig att florera i biblioteket på jakt efter svaren på mina frågeställningar, men då bibblan lyckades befolkas av halva min bekantskapskrets avlade jag nästan en timme på att språka med folk istället för att, som tanken var, leta litteratur. Jaja. Jag fick med mig ett antal titlar ändå och jag står även i kö på några. Vid 10 hade jag möte min min handledare där vi gjorde upp en mycket bra plan. Hörrni, nu är jag taggad på det här!

* "Mysa på" är ett uttryck jag och mina bröder använder i olika situationer:
- Man har en spännande film att se eller en bok att läsa
- Man har en skiva man längtat efter som man äntligen får lyssna på
- Man lyckas gripa tag i den sista clementinen för att "mysa på den" alltså: skala den omsorgsfullt, dela den, rada upp klyftorna och äta dem med omsorg.
- Och så nu med min litteratur: jag myser på att den ligger och väntar på mig!

Dagens låt får bli en av Wolfman Jack:


Kommentarer

A E L
Köpte kents röd i går. Men jag myser inte riktigt på den,än.
Det är ju ett av deras bästa album, näst efter Isola och Du och jag döden. Det är också i skarp konkurrans med Tillbaka till samtiden!
A E L
För mkt synt.

Skriv en kommentar