Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om en dag som går och aldrig kommer igen.

2009-11-27 19:56:39 i Studentlivet

Anders undrar om jag är sjuk då jag inte kommenterat gårdagens konsert ännu, men nej! Någon sjukling har jag inte gått och blivit. Däremot har dagens innehållet följande:

- Spinning
- Bodybalance
- Skapande svenska hela dagen lång med föreläsning om metrisk analys samt exposition och karaktär. Åh, vad jag älskar den här kursen!
- Extra rep med kören mellan 17-19.15

Jag har alltså varit på språng sedan halv sju imorse till ungefär nu. Så någon tid för bloggande har det inte blivit. Nu ska jag halvdö på soffan och repa in den muntliga dikten till morgondagens uppläsande. Har skola hela dagen imorgon också. Kanske skriver om Lasse imorgon om jag orkar. Konserten var magisk i alla fall. Det kan jag säga. Trean i VK är snål. Fyran i VF rättvisare.

Skriv en kommentar