Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vårkonsert i Stadskyrkan.

2009-05-15 22:11:14 i Musik!


Världens bästa kördirigent Ola! Han var helt svettig efter konserten efter att han dirigerat.


Vi skulle behöva fler killar till vår kör. I nuläget är herrarna runt 12 stycken. Vi är betydligt fler tjejer som ni kan se. Jag har börjat min övertalningsprocess till Patrik. Patriks ögon lyste när vi sjöng "Rövarsången" ur Ronja Rövardotter som extranummer, han är ett riktigt Astrid Lindgren-freak. Ser ni förresten att vi hade färgglatt som färgtema?


Haha! Jag skrattade när jag såg den här bilden! Här syns det verkligen hur mycket jag älskar att sjunga!

Tack till alla som kom! Det känns så fint att jag har en extrafamilj med Patriks familj.
Och tack till Göran och Elisabeth som ansträngde sig så mycket för att få fina bilder, det är inte lätt att fota i en kyrka ska ni veta!


Kommentarer

Nej, jag missade det här. Det ville jag ju se! Typiskt.
Ann-Marie
Oj, så vackert ni sjöng, ni var otroligt duktiga allihopa. Så roligt det var när man kom ut ur kyrkan och ni stod uppradade och sjöng.



Kramar Ann-Marie
SV: Tack så jättemycket! Ja, det är en rolig idé som kören haft i flera år!
Mamma
Oj vad jag skulle vilja ha sett er och hört konserten stort tack för bilderna.

Kram Mamma !

Skriv en kommentar