Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om en helg som kom och gick.

2009-05-24 19:37:07 i Allmänt


I torsdags åkte jag hem till Dalasjö. Emma kom och hämtade mig på busstationen och skjutsade hem mig till Dalasjö för kvällsfika! Lycka!



Fredagen var extremt lugn. Denna bild kan symbolisera dagen rätt bra. Jag satt/låg mest i uterummet och filosoferade, läste och lyssnade på radio.


Lite nytta gjorde jag också. Med betoning på lite.


Mamma målade hela helgen.


Pappa likaså.


Thimmie gick mest runt och bar på tofflor.


I uterummet hade mamma och pappa planterat physalis, citron och vindruva.


På fredagkväll tog jag, Thimmie och pappa en långpromenad i vår älskade Dalasjöskog. En fotarpromenad. Jag ska göra ett separat inlägg om det sen. Kanske imorgon.


På lördag umgicks jag med Emily. Vi gick till hennes häst Lindys grav. Graven var så fin. Lindy kunde inte haft en bättre ägare än Emily.


Vi gosade med ridklubbens föl Vilhelmina Surprise.


Och Nikki var söt som alltid. Hon hade fått jättemycket hår och några lockar i nacken, det är alltid lika roligt att träffa henne och se hur hon växer!

Jag åkte tillbaka till Umeå med Joel, Linnea och Erik. Skönt med sällskap och skönt att slippa bussen! Tack för det!


Skriv en kommentar