Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Min framtida dödsorsak.

2009-05-31 18:16:44 i Allmänt

Som ni alla märkt har vi haft sommarvärme i helgen. Detta har lett till att jag och många med mig har kastat av oss kläderna och i all soldyrkningshast glömt solskyddsfaktorn. Min rygg har numera intagit en rödbrun nyans (som snart övergår till brun som tur är) och den gör ajaj. Jag överkonsumerar aloevera och tänker att nästa, nästa gång måste jag använda solskyddsfaktor. Mina vänner brukar alltid säga att jag kommer att bli minst 100 år gammal eftersom jag lever efter hälsans alla principer. Men solkräm - det använder jag inte. Bara när jag vistas utanför Svea rike. Och det är ju dumt. Solen gassar ju på även här. Så, om jag dör av en sjukdom kommer den att heta Malignt melanom.

Idag har jag varit med Sabina och barnen. Vi var en sväng vid Nydala men där blåste det småkallt så vi traskade förbi djuren, köpte glass och lade oss invid en huskropp istället. Sabina smörjde in min rygg med Bamse solkräm 30. Kändes tryggt, haha!

Kommentarer

Att Skapande Svenska har fått en uppsving! Och kommer var ganska stor grupp nu till hösten! Så det kommer bli lite annorlunda. Min årgång var ju 14 pers. Jag lovar dig att du kommit in!

Skriv en kommentar