Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Konsten att göra allt annat än att plugga.

2009-05-13 15:13:33 i Studentlivet

Nu är klockan 15.04 och jag har bara läst cirka 20 sidor. Jag gör en massa annat istället. Som bodypump med Alexandra på IKSU, spela gitarr, sjunga, kolla körlåtarna en sista gång, skriva, sitta och söka Astrid Lindgren-klipp på You Tube.. men nu! Nu måste jag plugga! Jag läser om politik och makt i skolans organisation och hur gymnasieskolorna mer och mer går till att vara vinstdrivande företag än utbildningsplatser. Ännu ett område jag skulle vilja forska inom!

Dagens låt: Lisa Ekdahl - Främmande fågel.


Bild: Universitetet, ck2, februari 2009.

PÅ med filosofminen och så kör vi igång! Nu ska jag läsa till ögonen blöder (eller till Sabina ringer så jag kan gå en promenad med henne och ta en paus från studierna!)


Kommentarer

Det är knappt en konst det där med att göra allt annt än plugga. Det kommer liksom automatiskt ;] Allt bra idag? Kram

Skriv en kommentar