Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Att komma hem är som att resa i tiden.

2009-05-03 21:52:41 i Allmänt

Nu är jag hemma efter en hel dag i bil och buss. Imorgon kommer jag att ha en dödlig överskottsenergi på kursintroduktionen. Nu ska jag fika och umgås med världens bästa Patrik. Mer text och framförallt mycket bilder får ni imorgon.

Ps: Vi var utan tv i stugan och pappas dator kopplade inte upp sig mot det trådlåsa nätet, men jag måste erkänna att jag tyckte att det var skönt. Jag är nog lite av en urtidsmänniska ändå. Det är nog alla. Längst inne i hjärteroten. Vi klarar oss bra utan medial påverkan. Ds.

Sov gott!

Kommentarer

Japp, Sågen it is! Känns så obeskrivlig skönt så det är inte sant. Börjar v 24 och skulle jobba mint illochmed vecka 32, men skulle tro att det kan bli mer i sept då det är jakt. Ja, när kommer du hem?
Om du är intresserad av en ny bloggdesign så får du gärna kika in på min blogg :)

Jag tar emot beställningar och har även auktioner med låga utrop.

Skriv en kommentar