Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sune fortsättning.

2009-03-28 20:00:24 i Allmänt

Jag har så många idéer i huvudet att jag snart måste skaffa ett huvud till som får tjänstgöra som uppsamlingsplats och förvaringsutrymme. Min inspiration har kommit tillbaka. Det är lycka för mig. Ren lycka. Det är det stundande aprilvädret som gömmer sig bakom knutarna som har blåst liv i den avsomnade skrivarlusten. Tack april. Jag vet att jag kan lita på dig.

Anders, min farbror i Göteborg, ringde mig nyss och undrade var jag får allt i från. Han syftade på karaktären "Sune" som jag skrev om igårkväll.

C - Njamen.. jag tar väl inspiration lite här och var.
A - Norrmjöle och Gevalia - det är så bra! Tänk dig en söndagkväll i hans sällskap, väggarna skulle ju vibrera av ångest och tristess!

Ja. Jag måste skriva om någon rolig karaktär. Men på något sätt är det lättare att fånga de tråkiga människorna. De som inte riktigt syns. De som bara finns och samlar damm på hyllorna. De som spiller Gevaliakaffe på trasmattorna som de låter ligga kvar eftersom de ändå aldrig får något besök.

Skriv en kommentar