Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Alla tider är som planeter.

2009-03-10 22:01:18 i Allmänt

Konstig dag idag. Mycket grubbel, men mycket klarspråk.
Imorgon ska jag skriva.
Det har jag bestämt mig för.


Dagen i korthet har inneburit två kanonbra föreläsningar om sekretess, anmälningsplikt och nätjuridik. Jobbigt bara att jag är beroende av att analysera alla föreläsare - en gång råkade jag skriva 5 a4 sidor om en föreläsare där jag fabulerade ihop ett helt liv. Jaja. Jag, Rikard och Tomas käkade lunch i lärarhuset och lyssnade på Jamie Cullum och pratade om Survivorman och friluftsliv. En bra lunch.

Efter skolan drog jag till IKSU där jag träffade Idamari. Vi tränade en stund i gymmet och det var kul att träna med henne eftersom det var så längesen vi tränade tillsammans. Sedan körde jag och Jessica ett spinningpass. Efter träningen bjöd Jessica på middag och vi gjorde en specialkladdkaka med både mörk och vit choklad. Sedan halvdog vi i soffan.

Jag är expert på att kasta om ord eller använda ord med samma betydelse i samma mening.

Dagens omkastning:

Vi sitter i hörsalen och väntar på att föreläsningen ska börja.

Rikard - Men du.. är vi i rätt sal? Det är så många okända här inne!
Jag - Jomen, jag känner igen jättealla!

Jättealla var det, ja.

Kommentarer

Haha, "jättealla", och du ska bli svenska lärare ;)

Skriv en kommentar