Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jag är som Skalman.

2009-01-21 15:18:29 i Allmänt

Min seminariegrupp verkar bra. Igår gjorde vi upp regler som inom gruppen ska följas. Jag gjorde dem införstådda i mitt krav med mat var tredje timme. Förklarade noggrant för dem att jag måste äta regelbundet för att inte hamna i blodsockerfall som leder till hetsigt humör, och nu menar jag inte mediokra blodsockerfall och slöhet som drabbar de flesta, utan mina humörsvängningar är ingen lek när jag äter oregelbundet. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika är min melodi och jag mår som bäst när denna regel följs. Jag blir väldigt svårarbetad om mina matintag sker med långa mellanrum och gruppen förstod mig som tur var och skrattade också lite.  
Anneli sa att hennes lägenhet innehöll både spis, ugn och micro och Tomas och Rikard erbjöd sig att laga gourmetmat inför varje seminarietillfälle. Det var skönt, fast riktigt så petig är jag inte. Huvudsaken är att jag blir mätt vilket i sin tur leder till en trevligare pluggkompis!

Skriv en kommentar