Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det är endast mjuka snöflingor som täcker marken nu.

2009-01-06 10:51:19 i Allmänt

Under morgonen har jag pluggat och lyssnat på gammal musik på min dator. Lyssnade bland annat på Anna Ternheims "French love" (Naked version). Medan tangenterna smattrade och tonernas strömmade tittade jag ut genom fönstret då och då för att se hur snön föll. Det är fint med lapphandskesnö. Snart ska jag bege mig till Alexandra. Vi ska plugga och fika. Misstänker att det blir en hel del prat också och mindre plugg, men lite roligt måste man ju få ha också!



Julafton typ 11.00 kanske. Jag gjorde mitt Ronjavrål när jag kom hem. Jag bytte dock ut våren till vinter. Ursäkta att jag ser ut som en påbylsad sumobrottare, men man måste klä på sig sådär mycket när man ska köra skoter, sådeså!

Kommentarer

Kommer på torsdag. Jag vill också. Fyspass måndag kan vi väl ha som mål. Punch out närsomhelst det går. Ok? Puss
Hon har ju järngympa 90 minuter varje onsdag. Som fys fast jobbigare. Kanske vore något att sätta in traditionsenligt i träningskalendern : )

Skriv en kommentar