Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Syskon.

2009-02-03 12:48:29 i Allmänt


Ludvig och pappa.
Här är de efter en hämtning på dagis. Vi gick på ett dagiskoperativ i Dalasjö som hette förskolan Tallkotten som präglades av en stor del utomhuspedagogik, så vi var ofta solbrända, myggbitna, sandiga och svettiga efter en dag på dagis.

Jag och Kristoffer. Han drog ofta med mig ut på busstreck. När jag var "tött i bena" så skjutsade han mig på en hembygd rolls-royce bestående av en kälke och en orange pulka.


Vintrarnas favoritaktivitet - tolka efter skotern. Undrar hur många varv pappa kört skotern runt runt runt?


Då vi har stuga i södra Dalarna blir det många långa resor i bilen - här är en av dem.

Hemavan!

Julafton!

Påskkärringar. Lägg märke till Ludvigs svarta katt!

Midsommar i stugan i Fullsta.


Luciafirande.

Kommentarer

Åsa
Är du verkligen säker på att det är Ludvig på bilden med pappa Göran? Här tror vi på Kristoffer!! Vi ses väl på farmor/mormors 75 års fest?
Ja, det är verkligen svårt att se skillnad på dem på bilder då de var små, men jag är säker: det är Ludvig! :) Ja, då ses vi, bara två veckor kvar - hälsa de andra! Kram!
Mamma

Skriv en kommentar