Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Renoveringssnack.

2009-02-20 10:26:07 i Inredning

Jag är så nyfiken på hur badrummet kommer att se ut! Jag kan knappt bärga mig till ikväll!

När jag åkte hem till Dalasjö var grunden till badrummet klart: väggarna, golvet, golvbrunnen och skåpet. Efter att jag for hem har nya rör och ett nytt handfat med skåp, spegel och lampor flyttat in.

Jag kan inte nog mycket skryta på Patrik om hur duktig han är! Patrik är helt självlärd på allt han gör, men Göran, hans pappa är en stor anledning till Patriks nyvunna renoveringskunskap och iver att få fixa ordning. Göran är superduktig och har hjälpt oss väldigt mycket. Nästan varje kväll under två veckor har Patrik svarat i telefon:

"Hej! Jo, vi håller på och fixar här nu!"


Patrik fick ett nytt renoveringsryck när badrummet var klart. Han frågade mig om vi skulle lägga nytt golv i hallen och i köket. Jag tyckte att det skulle bli fint och vi åkte och tittade på ett nytt golv och sagt och gjort så ringer Patrik plötsligt en dag och säger:

"Nu är jag i golvbutiken! Vilket golv ska jag köpa?"


Igår kväll när jag ringde var dock Patriks iver något dämpad. Han hade blåsor i händerna efter att ha lagt golvet och han var less på alla "miljarders verktyg som ligger överallt i lägenheten".


Jag hoppas att verktygen vilar ikväll för då är Patrik min.


Kommentarer

Ann-Marie Matsson
När får vi se badrummet, jag är så nyfiken.



Ann-Marie

Skriv en kommentar