Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Plugg lördagkväll 21.12

2009-12-12 21:17:33 i Studentlivet

Känner mig ungefär som den tråkigaste varelsen som vandrat på denna jord. Jag pluggar på en lördagkväll. Men vad är det man brukar säga? Trägen vinner? Eller som uttrycket Gunde Svan en gång myntade: man ska träna när konkurrenterna vilar.



Här sitter jag i Patriks tröja och ser allmänt pluggsliten ut. Ni kan aldrig ana vad jag längtar till juni 2011. Utexaminerad. Färdigutbildad. Ett och ett halvt år kvar nu. Av fem (!). Fast då börjar det ju på rikigt. Och det känns minst lika läskigt som det är tråkigt att plugga på en lördagkväll. Livet alltså, varför ska det vara så komplicerat?

Kommentarer

A E L
Glad Lucia på er!

Skriv en kommentar