Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om att snitta 15 nysningar i timmen.

2009-12-31 12:40:39 i Studentlivet

Jag är nästan aldrig sjuk. Någon förkylning och några grader feber brukar komma en gång per 12:e eller 18:e månad och ALLTID när jag lyckas slappna av helt. Det är ju bra att min kropp fungerar så, men just idag är det drygt. Jag ska nämligen jobba kväll på jobbet och dessutom är jag inne på min diskussion på examensarbetet och att nysa gamlingarna i ansiktet och feberyra genom det viktigaste arbetet jag gör på utbildningen känns väl sådär. Men att deppa genom den sista dagen på året känns ännu värre, så nu kör vi.

Kommentarer

Keep up the good work. Som dom säger i Amerikat!
Kommer på tisdag.. Och jo, nog kan vi göra det. Jag måste bara chilla lite fortfarande efter körteln.. men lika bra att köra på som fan på en gång : ) Puss

Skriv en kommentar