Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Julbrev, julfika och jullängt!

2009-12-22 14:57:22 i Allmänt

I vår familj har vi en tradition att skriva julbrev. Pappa var först och nu har jag tagit efter. Pappa ringde igår, smått oroad: Har ni fått julbrevet idag? När jag sa att det ej dimpt ned på hallmattan hördes ett svagt mummel på andra sidan telefonlinjen där oron inte gick att ta miste på. Medan pappa mumlade på om eventuellt bortkomna julbrev och annat myste jag på att jag skickat mitt julbrev till släkt och familj för länge sedan och det hade ju pappa också gjort menade han. Pappa är väldigt noggrann med julbrevet och skickar det till och med på tryck (!) för att få perfekta bilder. Idag, lillpappa, idag fick vi julbrevet och du kan härmed andas ut!

Idag har jag varit på ett nästintill folktomt IKSU och tränat följt av julfika hos bästa Jessica, tack för det! Nu ska jag plugga lite mer. Imorgon har jag tänkt att vara pluggledig och det ända till på söndag. Längre kan jag inte hålla mig. Ska det här arbetet bli klart någon gång gäller det att ligga i. Den sjunde januari ska examensarbetet vara inlämnat till opponent, handledare samt examinator och den 14 januari har vi slutseminarium. Det jag tänker på för att hålla motivationen uppe är att jag kommer att läsa körsång, ensemble, piano, musikteori, musikdidaktik och musikhistoria plus mycket annat skoj till våren. Håll ut, håll ut.

Nu längtar jag mest till julafton klockan 11 då vi ska åka pulka med Patriks familj. Jag ska vinna pulkrejset, för visst ska vi ha ett sådant?

Kommentarer

KKVL
Tycker att årets julbrev höll väldigt hög klass... :) Det var informationsrikt och hade fina bilder!
Jag vill oxå ha ett julbrev, jag är nyfiken:P
Brorsan - Ja, håller verkligen med! Mycket bra!



Pappa
HEj !

Det var kul att ni uppskattade julbrevet. Vi ska nu ut och skotta så det är fint på gården till dess att göteborgsfararn anländer.

Skinkkoket doftar gott från spisen, veden sprakar muntert i spisen, fyra nya böcker från biblioteket,nu stundar julen.

Välkommen hem !
KKVL
Allt verkar vara i sin ordning, far! Gott så!



A E L
5cm nysnö, plogbilen har gått........

Skriv en kommentar