Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hurra!

2009-12-09 15:01:27 i Musik!

Vet ni vem som har världens bästa storebror? Jag!

Han har fixat biljetter till Deportees konsert på Sagateatern nu på fredag! Jag lyssnade på Deportees väldigt mycket under 2004 till typ 2006-2007. Nya skivan som kom ut nu 2009 är jag inte riktigt hemma på, men nu lyssnar jag flitigt på den för att vara inlyssnad till fredagkvällen. Sista spåret på deras debutalbum "All prayed up" heter "Streets of you" och den har en fin historia för mig. Tänker på Patrik när jag lyssnar på den. En liten kärlekssång sådär.

Och vet ni ytterligare en bra sak? Deportees gästas av "Two white horses"! Kan bara bli en kanonkväll!


Gammal bild på mig och Kristoffer.

Kommentarer

Noo, jag vill också! Älskar streets of you
KKVL
Haha :) Ja, jag e helt övertygad om att det kommer bli en toppenkväll :) På bilden har du ju snott min jacka och min keps förövrigt...

Skriv en kommentar