Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Foton av en dag i december.

2009-12-02 15:27:02 i Allmänt


Imorse såg vårt köksfönster ut så här. Var tvungen att fota himlen - så himla fin! (Lägg märke till ängeln i slöjdkonst som också hänger i fönstret, den kamoufleras av trädets kvistar, men kikar ni noga ser ni den!).


Under eftermiddagen var jag och Japp ute på en lång promenad i skogen och vi stannade vid varje isbelagd snöpöl för att hoppa sönder dem (ja, jag är rätt barnslig av mig, men det står jag för!).



Himlen igen, denna gång fotad runt 14.24 kanske. Något sånt. Många skatbon. Undrar varför alla var tvungna att bygga i den ena björken, medan den andra precis bredvid är helt tom på skatbon? (Ann-Marie skrev nu att trädet drabbats av en sjukdom. Varje dag lär man sig något nytt!)

Kommentarer

Ann-Marie
Jag ser inte någon ängel. Det är inte skatbon i trädet,trädet har drabbats av någon sjukdom, men fint är det. I min kamera kan jag inte få fram några bilder.



Kram
Det heter att trädet har vårtor. Vilket jag tycker låter mycket äckligt.. men så är det tydligen, enligt en föredetta jägarpojkvän.

Skriv en kommentar