Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Blåsig promenad med Ida och Siri.

2009-08-20 18:15:26 i Studentlivet

Idag cyklade jag ned på stan för att gå en promenad med Ida och Siri. På lördag blir Siri en månad gammal och när de är så där små växer de så fort och de är ju så söta så man aldrig vill släppa dem! Det blåste riktigt mycket så vi höll oss mest runt centrum och gick från öst på stan till väst på stan och tillbaka.






Jag är så tacksam över att jag har Ida att fråga saker som rör utbildningen. Ida tog ju sin lärarexamen i våras i svenska och spanska så hon har redan läst ck3 och examensarbetet vilka är de två kurser jag ska läsa till hösten. Jag har extrem noja över examensarbetet. Känner redan nu hur magen knyts ihop bara jag tänker på det. Examensarbetet är en extrem prestationsgrej för mig. Jag tänker inte lämna ifrån mig det förrän det är perfekt. Ida har lovat att ställa upp som korrekturläsare både rent språkligt och teoretiskt- och metodmässigt så det känns bra. Ida är inte den som lämnar saker till slumpen, bra det!


Kommentarer

Ida
Nej, till skumpen lämnas inget, hihi ;) Tack för promenadsällskapet och de vänliga orden.



Kram!

Skriv en kommentar