Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Appropå vovvar.

2009-08-05 22:17:42 i Allmänt


Nyvaken bebisBia. Februari 2007. Jag saknar henne. Nu är hon utplacerad på f17 där hon upprätthåller ordning samt nosar efter diverse farligheter.

Kommentarer

Anonym
vilken liten skrutt Bia!:)
Men just det, det har jag glömt! Har fastnat i en bra bok på jobbet och då har bloggandet lagts åt sidan. Youtube-klipp var det. Bredvid alla youtubeklipp finns en htmlkod i en liten rad som du kan kopiera. Du kan välja kantfärg runt omkring klippen också innan du kopierar koden. Sen öppnar du ett nytt inlägg och där finns det en hel massa grejer på menyraden ovanför (exempelvis för att bifoga bilder). Bredvid den knappen finns en knapp som heter html. Öppna den så får du hela inlägget i siffror och tecken. Där klistrar du bara in länken som du har och trycker på uppdatera/spara och voíla! Då ser du rutan klar och färdig och kan flytta den som du vill.



Blir spännande att se!
vilken sötnos =) Ps: Jag har äntligen skickat brevet! Ds.
Jaha okej, men en hösttripp vore väl inte så dumt?

Vad härligt, vi åker den 24e:) Allt är bara bra med mig, hur är det med dig då? Går det bra och jobba?

Kraam

Skriv en kommentar