Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Stan, te-stund och middagsbjudning.

2008-09-11 19:44:49 i Allmänt

Dagen började med att Patrik väckte mig med att placera dagens VK på min mage. Vi har (äntligen!) börjat prenumerera på VK sen Patrik insåg att det är rätt jobbigt att vara utan dagstidningen sedan han varit van att dagligen läsa den på jobbet under tre års tid. Efter frukost och tidningsläsning mötte jag upp Anna på stan och jag köpte doppresent till Olivia och en ny tröja som Patrik råkade missfärga i förrgår. (Han tyckte dock att den blev finare med en lila nyans än en "knallrosa" som han uttryckte det. Vet inte om jag håller med.) Sedan fikade vi på Schmäck där jag drack ett utav de godaste teerna jag druckit! Vildkörsbärs-te. Skulle kunna dricka flera liter av det!

Vid middagstid kom Jessica på besök. Jag bjöd henne på kyckling i ugn med egengjord marinad bestående av olivolja, soja, färsk, hackad vitlök samt persilja. Tll det serverade jag saffransris, mangosalsa och sparrissallad med fetaost. Jag älskar att bjuda på mat när maten uppskattas!

Kommentarer

Hej! Glömde svara på ditt sms, skrev till idamari på msn så sen glömde jag helt bort att svara till dig. Det går bra, det blir roligt! Jag är i alla fall hemma, joel visste inte, han trodde inte att han hade något planerat! Ska försöka baka något innan dess också. KRAM
det blir kanon, kommer patrik också?



Skriv en kommentar