Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Saturday.

2008-09-13 14:34:36 i Allmänt

Lördagar är bra dagar. Kom hem från Iksu för en stund sedan. Tränade styrka med Idamari och hon höll hoppet uppe trots sittningen igår, bra jobbat! Det ska hon ha en eloge för! Å andra sidan är ju inte Idamari den som ger sig i första taget. Fram för mer av den typen av människor! Nu ska jag läsa "Ungdomsspråk" av Ulla-Britt Kotsinas och därefter ska jag styra upp en middag till Alexandra. Det blir italiensk fiskgryta med färskpasta. Alex kommer med basilikan också!

Mamma och pappa är söta (och snälla), denna konversation utspelades när jag och brorsan meddelade att vi kommer hem nästa helg:

Mamma - Jag tänkte så här.. vi tar upp potatisen i helgen så ni slipper det nästa helg. Då kan vi plocka lingon istället!
Jag - Skönt. Det blir bra!

(Och här skulle det passa utmärkt med en bild på mig i blåställ och stövlar på fyrhjulingen från en potatisupptagning för tre (?) år sedan. Orkar dock inte starta upp min dator bara för att lägga in bilden. Ni får använda er fantasi istället.)

Kommentarer

Nej, tjurskallen är det fan inget fel på. Innerst inne är jag rätt lat, tur du drar upp mig ur det. Jag funderar fortfarande på tisdag, tror du platserna försvinner fort när jag inte har tillgång till data på två dagar?

Du är bäst. PUSS

Skriv en kommentar